VTF, archief
112

Twee verdachten aangehouden na straatroof Uithoorn

Uithoorn - Op woensdagavond 27 oktober 2021 zijn rond 20.15 uur twee minderjarige jongens beroofd op de Admiraal de Ruyterlaan in Uithoorn door vijf of zes verdachten. De politie heeft kort na de beroving twee verdachten aangehouden en is op zoek naar getuigen.

De beroving vond plaats bij het basketbalveld aan de Admiraal de Ruyterlaan. De slachtoffers zijn bij de beroving ook mishandeld.

De politie verrichtte kort na de beroving twee aanhoudingen. Het betreft een 17-jarige jongen uit Uithoorn en een 18-jarige jongeman uit Amsterdam. Een politieagent raakte gewond aan zijn been bij een poging één van de andere nog voortvluchtige verdachten aan te houden en is daarvoor in het ziekenhuis behandeld.

De recherche doet onderzoek naar de straatroof en is op zoek naar getuigen. Heeft u de beroving zien plaatsvinden of de verdachten kort voor of na 20.15 uur op de Admiraal de Ruyterlaan, de Thorbeckelaan of de Cuyperlaan  in Uithoorn gezien? Of heeft u beeldmateriaal dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bron: politie.nl


Meer nieuws

Gemeente gisteren 13:30

“Geen plaats voor criminaliteit in onze sierteelt”

UITHOORN – Op 22, 23 en 24 november vond in de gemeenten Uithoorn en Aalsmeer een grootscheepse controle plaats van de lokale sierteelt. Bedrijven op de locatie van Royal FloraHolland werden bezocht door politie, gemeenten, douane, Koninklijke Marechaussee en UWV.

Verkeer en vervoer 2 dec. 2021 16:52

Bestelbus vast in berm op N196

Uithoorn - Een grote bestelbus is donderdagmiddag 2 december vast komen te zitten in de berm op de N196 vlakbij de Laan van Meerwijk in Uithoorn. 

Gemeente 10 nov. 2021 14:00

Wethouder De Robles: “Deze baan past goed bij me”

UITHOORN – Ruim een half jaar geleden naam José de Robles het stokje over van ‘oudgediende’ Ria Zijlstra als wethouder Onderwijs en Sociaal Domein van de gemeente Uithoorn. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen maanden? En wat kunnen we nog meer van hem verwachten? José de Robles vertelt.