Foto van Tennisvereniging LTC Startbaan

Tennisvereniging LTC Startbaan viert dit jaar haar 2e lustrum

Uithoorn - LTC Startbaan bestaat 10 jaar en start dit jubileumjaar met een Openingsdag op zaterdag 25 maart op hun tennispark aan Startbaan 2. Op deze dag is er een Openingstoernooi voor senioren, een Openingstoernooi voor junioren, een clinic van hun hoogst geclassificeerde competitieteam, een nieuwe ledenbijeenkomst en een toernooi voor de veteranen (de Old Stars). Ook ontvangen leden op deze dag verrassende gadgets.

Extra activiteiten in het lustrumjaar

Midden in het seizoen, op 1 en 2 juli, vindt er een lustrumtoernooi plaats met gezellige activiteiten en een swingend feest. Voor de junioren komt er in juni een topdag met een toernooi en Glow in the Dark, waarbij in een donkere tennishal met lichtgevende ballen wordt getennist.

Iedereen is welkom

Met meer dan 1000 leden staat tennisvereniging LTC Startbaan stevig in haar schoenen. Maar er is nog genoeg plek voor geinteresseerden, daarom worden nieuwe leden aan een tennismaatje gekoppeld zodat ze de weg snel vinden binnen de vereniging. Het OldStars tennis is uniek in de regio. Middels aangepaste tennisregels kan men tot op hoge leeftijd blijven tennissen.

Verdere activiteiten

LTC Startbaan heeft 12 buitenbanen met verlichting en als de weersomstandigheden het toelaten kan er tot ver na het gebruikelijke zomerseizoen worden getennist. Naast de fijne gravelbanen en de gezelligheid en goede sfeer waar de vereniging om geroemd wordt, worden er ook diverse activiteiten georganiseerd die het clubgevoel versterken. Dit zijn onder andere een pubquiz, swingende feesten, barbecues, fruittrucks en een wijnproeverij die georganiseerd worden. 

Wil je meer informatie over de tennismogelijkheden, kom dan naar de nieuwe ledenbijeenkomst op zaterdag 25 maart om 11.00 uur. Mocht je nu al informatie willen, kijk op de website www.ltcstartbaan.nl.


Meer nieuws

Algemeen 17 apr. 2024 11:14

Sloop Prinses Christinalaan vertraagd

Uithoorn - De sloop van de leegstaande huurwoningen aan de Prinses Christinalaan zou 22 april beginnen. Eindelijk, aldus buurtbewoners. Een aantal woningen staat al vijf jaar leeg. Tijdens een informatieavond op 2 april, georganiseerd door sloopaannemer Schijf in samenwerking met verhuurder Eigen Haard, bleek dat 22 april niet wordt gehaald. Reden? Eigen Haard moest nog een onttrekkingsvergunning aanvragen bij de gemeente voor de sloop. Dat zorgt voor de vertraging. Bovendien is één van de woningen nog bewoond: de huurster blijft zitten tot de zomer.

Algemeen 17 apr. 2024 11:08

Feestelijke editie van de Avond4daagse Uithoorn

Uithoorn - De Avond4daagse wordt dit jaar groter dan ooit! Dit jaar wordt de zestigste editie gelopen en dat wordt gevierd. Vorig jaar leek het erop dat de Avond4daagse niet langer door zou kunnen gaan vanwege een tekort aan vrijwilligers. Na een noodkreet van organisator Doenja Verkerk meldden nieuwe vrijwilligers zich aan. Met een fris elan en een bak vol energie gaan ze er tegenaan!

Algemeen 4 apr. 2024 09:10

Speeddaten en relaxt voor de klas dankzij ‘juf Maike’

Uithoorn - Op woensdag 10 april a.s. organiseert Onderwijsstichting Wijzer aan de Amstel een Speeddate bijeenkomst voor (aankomende) leerkrachten. In verschillende speeddate sessies met collega’s van de aangesloten scholen kunnen belangstellenden zich vrijblijvend informeren en oriënteren. Die middag is juf Maike (Douglas), bekend van social media en schrijver van het boek ‘De relaxte leraar’, ook aanwezig. Zij zal een korte presentatie geven over de leuke kanten en uitdagingen van het vak van leerkracht.

Wonen en bouwen 2 apr. 2024 10:33

Plan nieuwe woningen Schansgebied gepresenteerd

Uithoorn - Woensdag 27 maart organiseerde gemeente Uithoorn samen met KRKTR Projectontwikkeling B.V. een bijeenkomst voor het Schansgebied. Omwonenden en ondernemers konden deze avond kennismaken met KRKTR. KRKTR is de winnaar van de aanbesteding die door de gemeente Uithoorn werd uitgeschreven om de vijf nieuwe woningen in het Schansgebied te ontwikkelen.