VLN Nieuws
112

Meerdere voertuigen total loss bij nachtelijke brand

Uithoorn - Aan Thamerhorn is vannacht een bestelbus in vlammen opgegaan. Ook raakten auto’s die geparkeerd stonden naast de bestelbus zwaar beschadigd. 

De brandweer was snel ter plaatse, maar uitbreiding van de brand was niet te voorkomen.

Het vuur sloeg over op een geparkeerde auto naast de bestelbus, ook deze werd volledig verwoest. Nog een derde personenauto raakte door de brand zwaarbeschadigd.

De oorzaak van de brand is onbekend. De politie doet onderzoek,  brandstichting wordt niet uitgesloten..


Meer nieuws

Algemeen 26 mrt. 2024 09:14

Voorbereiding aanleg Legmeerbos van start

Uithoorn - De voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het Legmeerbos zijn gestart. Vorige week begon de gemeente met het afgraven van het oude maisveld. Ook de grote waterpartij wordt uitgegraven. Daarna wordt het terrein op de juiste hoogte gebracht. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden deze week klaar

Algemeen 26 mrt. 2024 08:19

Feestje voor 100-jarige mevrouw Van der Sluis-Verheul

Uithoorn - Afgelopen week was er een klein feestje in de kamer van locoburgemeester Ferry Hoekstra. Met slingers voor het raam en lekker gebak, een kadootje en een mooie bos bloemen op tafel. Middelpunt van het feestje op het gemeentehuis was mevrouw Van der Sluis-Verheul. Zij werd op 19 maart 100 jaar. En dat moest natuurlijk gevierd worden.

Algemeen 25 mrt. 2024 17:29

College ontvangt Oekraïense vluchtelingen op gemeentehuis

Uithoorn - Zo'n 30 Oekraïense vluchtelingen die in Uithoorn zijn opgevangen, werden op woensdag 20 maart uitgenodigd voor een ontmoeting met het college. Burgemeester Pieter Heiliegers heette de bezoekers van harte welkom op het gemeentehuis. 

112 22 mrt. 2024 06:51

Grote uitslaande woningbrand Plesmanlaan; bewoner gewond

Uithoorn - Op vrijdagochtend 22 maart 2024 is de brandweer om 01:30 uur gealarmeerd voor een brand aan de Plesmanlaan in Uithoorn. De eerste eenheden zagen de vlammen uit de woning slaan en hebben om 01:38 uur opgeschaald naar grote brand.

Algemeen 19 mrt. 2024 12:26

Gemeente Uithoorn in de race voor NK tegelwippen

Uithoorn - Gemeente Uithoorn doet dit jaar voor de eerste keer mee aan het NK Tegelwippen. Het NK loopt van 21 maart tot en met 31 oktober. Het NK Tegelwippen is een landelijke wedstrijd onder gemeenten die strijden om de Gouden Schep, de prijs voor de gemeente die de meeste tegels wipt. 

Algemeen 12 mrt. 2024 10:02

Uithoorn tegen Diemen en Ouder-Amstel in Textiel Race

Uithoorn - Welke basisschool verzamelt het meeste textiel en wordt de winnaar van de Textiel race?  Tien basisscholen uit de gemeenten Uithoorn, Diemen en Ouder-Amstel gaan de strijd aan met elkaar om zoveel mogelijk textiel in te zamelen: oude en kapotte kleren, kussenslopen en handdoeken. Het verzamelde textiel zal gerecycled of hergebruikt worden. Helpt u mee? Bewaar dan nu alvast uw overtollige kledingstukken.