Kerstwensboom; wie wil jij in het licht zetten?

Uithoorn - Dankzij de ondersteuning van Stichting Promotie Uithoorn & de Kwakel staat ook dit jaar traditiegetrouw de Kerstwensboom voor Restaurant Geniet aan de Amstel in het dorpscentrum van Uithoorn.

Vorig jaar hadden Sylvia Pepping en haar 2 medebewoonsters van woonvoorziening Kloosterhof (Ons Tweede Thuis aan het Zijdelveld) een wens in de boom gehangen. Sylvia wenste dat Kloosterhof een mooie, verlichte kerstboom zou krijgen, “omdat het zo’n saaie boel was aan het Zijdelveld”, aldus Sylvia. Zij was tranen geroerd toen Dion van Tol van Duoplant haar vertelde dat haar wens in december 2020 in vervulling gebracht zou worden. En nu is het zover (zie foto). Hopelijk genieten Sylvia en haar huisgenoten van deze mooie, verlichte boom!

Terug naar de Kerstwensboom van dit jaar, alweer de 3e op rij. 2020 is/was een zorgelijk jaar, waarbij niet alleen veel mensen ziek werden, er zijn mensen overleden, veel bedrijven moesten de deuren sluiten, mensen raakten hun baan kwijt en we werden gedwongen zoveel mogelijk thuis te blijven. Iedereen mist gezelligheid met familie, vrienden, school en werk. Daarom hebben we elkaar harder nodig dan ooit en is het belangrijk om elkaar geluk te wensen en mensen in het licht te zetten.

De Winkeliersvereniging Uit in Uithoorn en Buurtbeheer Uithoorn Centrum, de initiatiefnemers van de Kerstwensboom, roepen iedereen op om een wens in de Kerstwensboom te hangen. Daarbij kun je denken aan: iemand bedanken, een ode brengen aan een belangrijk persoon in jouw leven, sorry tegen iemand zeggen of juist iemand de liefde verklaren. Hoe mooi zou het zijn als we dit jaar een Kerstwensboom hebben, die hélemaal vol hangt met wensen? Úw wensen, waarvan een aantal in januari in de media wordt uitgelicht.

Wil jij dat er extra aandacht wordt besteed aan jouw wens? Noteer dan je naam en telefoonnummer bij de wens en/of mail je wens naar Buurtbeheer Uithoorn Centrum, stichtingoranjebuurt@gmail.com of bel Sylvia Zethoven 06-36107303. In januari neemt zij contact met je op om extra aandacht te besteden aan jouw wens. 


Meer nieuws

Gemeente vandaag 10:25

Vijf vragen aan burgemeester Heiliegers over de APV

Uithoorn - De gemeenteraad van Uithoorn heeft onlangs een aantal wijzigingen op de Algemene plaatselijke verordening (APV) vastgesteld. Zo is bijvoorbeeld het lachgasverbod opgenomen. Maar wat is nou eigenlijk precies de APV? Portefeuillehouder burgemeester Pieter Heiliegers geeft antwoord.

112 8 jan. 2021 16:02

Canta gaat verloren aan Zijdelweg

Uithoorn - Aan de Zijdelweg in Uithoorn is vrijdagmiddag omstreeks 14.30 uur een Canta in vlammen opgegaan.

112 8 jan. 2021 08:37

Auto belandt in sloot

Uithoorn - Langs In Het Rond in Uithoorn is in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 januari een auto in een sloot beland. Dit gebeurde omstreeks 1.30 uur. 

Algemeen 1 jan. 2021 17:00

Jaarwisseling Uithoorn en De Kwakel verloopt beheersbaar

UITHOORN – De ongeregeldheden tijdens de jaarwisseling van vorig jaar in Uithoorn hebben zich niet herhaald. De gemeente, politie, handhaving en brandweer spreken van een ‘beheersbare jaarwisseling’.