VLN Nieuws, Laurens Niezen

Kerststoet met verlichte auto's trekt door Uithoorn

Uithoorn - Een opvallende kerststoet met verlichte auto's trok donderdagavond door Uithoorn, De Kwakel, Aalsmeer en Kudelstaart om licht inde donkere tijden te brengen.

Het initiatief ontstond vorig jaar, toen deed nog een klein aantal auto's mee. Het idee was om vooral ouderen een vrolijk verzetje te bieden in coronatijden. Dit jaar - met opnieuw een lockdown - was de verlichte autoparade al een stuk groter met meer dan 25 verlichte auto's: de kerstkaravaan trok door diverse hoofdstraten en werd enorm gewaardeerd door inwoners die de stoet zagen passeren.

verlichte stoet vln aalsmeer uithoorn (1).jpg


Meer nieuws

Algemeen 3 mei 2022 07:22

Programma 4 mei-herdenking Uithoorn

Uithoorn - Op 4 mei 2022 worden ook in Uithoorn oorlogsslachtoffers herdacht.   et comité 4 mei Uithoorn en De Kwakel roepen inwoners op om de vlag om 18.00 uur half stok te hangen. Om 19.30 uur wordt verzameld in het Oranjepark voor een stille tocht naar het Stilte Monument waar de herdenking plaats zal vinden.

Algemeen 2 mei 2022 16:22

Nieuwe locatie voor fotowand van Alex P

Uithoorn - De imposante fotowand van kunstenaar Alex P is vrijdag 29 april herplaatst. Het 45 meter lange kunstwerk is vanaf nu door iedereen te bewonderen vlakbij het bedrijf Quaker aan de Amsterdamseweg in Uithoorn.

Verkeer en vervoer 25 apr. 2022 10:03

Aandacht voor verkeersveiligheid Eendracht

Uithoorn - De verkeersveiligheid rond De Springschans, De Kajuit, Solidoe en BORUS vraagt permanent aandacht. Alle zijn gelegen aan Eendracht in Meerwijk.