VLN Nieuws
112

Fietser gewond na aanrijding Randweg; veroorzaker kiest het hazenpad

Uithoorn -Aan de Randweg is maandagavond rond 19.00 uur een fietser aangereden door een scooterbestuurder. De man op de scooter ging er na het ongeval vandoor.

De fietser maakte door de aanrijding een smakker op het wegdek. De gealarmeerde ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd en werd behandeld door ambulancepersoneel. Het is onbekend hoe de fietser er aan toe is.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en startte direct een onderzoek. Ook Forensische Opsporing Verkeer (VOA) kwam naar de ongeval-locatie. De Randweg werd tijdelijk afgesloten.

Getuigen gezocht

Van de scooterrijder ontbreekt nog ieder spoor. Er is niet meer bekend dan dat het een man was. Getuigen of mensen die meer weten van het ongeval wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844. 


Meer nieuws

Gemeente gisteren 13:30

“Geen plaats voor criminaliteit in onze sierteelt”

UITHOORN – Op 22, 23 en 24 november vond in de gemeenten Uithoorn en Aalsmeer een grootscheepse controle plaats van de lokale sierteelt. Bedrijven op de locatie van Royal FloraHolland werden bezocht door politie, gemeenten, douane, Koninklijke Marechaussee en UWV.

Verkeer en vervoer 2 dec. 2021 16:52

Bestelbus vast in berm op N196

Uithoorn - Een grote bestelbus is donderdagmiddag 2 december vast komen te zitten in de berm op de N196 vlakbij de Laan van Meerwijk in Uithoorn. 

Gemeente 10 nov. 2021 14:00

Wethouder De Robles: “Deze baan past goed bij me”

UITHOORN – Ruim een half jaar geleden naam José de Robles het stokje over van ‘oudgediende’ Ria Zijlstra als wethouder Onderwijs en Sociaal Domein van de gemeente Uithoorn. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen maanden? En wat kunnen we nog meer van hem verwachten? José de Robles vertelt.

Sport 9 nov. 2021 16:48

Talentvolle shooting guard Tobias (13) speelt in basketbal Eredivisie

Uithoorn - Tobias Berns was zeven jaar toen hij het al wist: hij wilde op basketbal. Dat vond hij een leuke sport. Hij bleek ook nog eens talent te hebben. Zoveel talent dat hij nu in de Eredivisie speelt. Hij droomt van een plaats in het Nederlands Team zodat hij mag uitkomen voor ons land. Dat zou toch geweldig zijn…