VLN Nieuws
112

Brandweer uitgerukt voor buitenbrand Legmeerplein

Uithoorn - Op het Legmeerplein in Uithoorn is op Oudjaarsavond een buitenbrand uitgebroken. Een hoop afval en een winkelwagen werden in brand gestoken. 

De brandweer kwam, samen met de politie, ter plekke. De brand werd vakkunndig geblust. Rond het Legmeerplein zijn diverse jongeren op de been. Eerder op de dag werd ook al een brandje aangestoken.

112_Grimmige_sfeer_uithoorn.jpg

VLN Nieuws

Er is deze oudjaarsavond een regionaal crisiteam actief in Uthoorn. Vorig jaar verliep de jaarwisseling in Uithoorn beheersbaar, het jaar daarvoor was er sprake van grote onrusten met diverse branden.


Meer nieuws

Algemeen 3 mei 2022 07:22

Programma 4 mei-herdenking Uithoorn

Uithoorn - Op 4 mei 2022 worden ook in Uithoorn oorlogsslachtoffers herdacht.   et comité 4 mei Uithoorn en De Kwakel roepen inwoners op om de vlag om 18.00 uur half stok te hangen. Om 19.30 uur wordt verzameld in het Oranjepark voor een stille tocht naar het Stilte Monument waar de herdenking plaats zal vinden.

Algemeen 2 mei 2022 16:22

Nieuwe locatie voor fotowand van Alex P

Uithoorn - De imposante fotowand van kunstenaar Alex P is vrijdag 29 april herplaatst. Het 45 meter lange kunstwerk is vanaf nu door iedereen te bewonderen vlakbij het bedrijf Quaker aan de Amsterdamseweg in Uithoorn.

Verkeer en vervoer 25 apr. 2022 10:03

Aandacht voor verkeersveiligheid Eendracht

Uithoorn - De verkeersveiligheid rond De Springschans, De Kajuit, Solidoe en BORUS vraagt permanent aandacht. Alle zijn gelegen aan Eendracht in Meerwijk.