VLN, Vivian Tusveld
112

Brand bij bouwterrein langs busbaan

Uithoorn - Aan de Petrus Steenkampweg heeft vrijdag omstreeks half vijf in de ochtend een hardnekkige brand gewoed, waar de UIthoornse brandweer een hele klus aan had. 

Op het bouwterrein langs de busbaan stond een stapel met zogenoemde voeten (ofwel poten) voor bouwhekken in brand. Er was sprake van flinke rookontwikkeling.

112_brand_uithoorn_1221_vln2.jpg

De brandweer is een flinke tijd bezig geweest om de brand te blussen. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken.

Foto's: VLN, Vivian Tusveld


Meer nieuws

Algemeen 3 mei 2022 07:22

Programma 4 mei-herdenking Uithoorn

Uithoorn - Op 4 mei 2022 worden ook in Uithoorn oorlogsslachtoffers herdacht.   et comité 4 mei Uithoorn en De Kwakel roepen inwoners op om de vlag om 18.00 uur half stok te hangen. Om 19.30 uur wordt verzameld in het Oranjepark voor een stille tocht naar het Stilte Monument waar de herdenking plaats zal vinden.

Algemeen 2 mei 2022 16:22

Nieuwe locatie voor fotowand van Alex P

Uithoorn - De imposante fotowand van kunstenaar Alex P is vrijdag 29 april herplaatst. Het 45 meter lange kunstwerk is vanaf nu door iedereen te bewonderen vlakbij het bedrijf Quaker aan de Amsterdamseweg in Uithoorn.

Verkeer en vervoer 25 apr. 2022 10:03

Aandacht voor verkeersveiligheid Eendracht

Uithoorn - De verkeersveiligheid rond De Springschans, De Kajuit, Solidoe en BORUS vraagt permanent aandacht. Alle zijn gelegen aan Eendracht in Meerwijk.