Peter Koolhaas

Autobedrijf Koolhaas: ouderwetse vakservice tegen schappelijke prijzen

Uithoorn / Amstelveen - Autobedrijf Koolhaas bestaat deze zomer 12,5 jaar. Het universele autobedrijf vlakbij Uithoorn, dat circa twee jaar geleden verhuisde van bedrijventerrein Legmeer naar een ruime, prachtig verzorgde locatie op het nieuwe bedrijventerrein De Loeten (De Loetenweg 12-D) verzorgt onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle merken personen- en bestelauto’s. Het is niet alleen daarom een geliefd adres. Bij Koolhaas krijgt iedere klant ouderwetse en snelle topservice, of je nu voor een reparatie, een APK-keuring, een servicebeurt of bijvoorbeeld een bandenwissel komt.

De eigenaren Peter & Kitty Koolhaas voelen zich als een vis in het water sinds ze hun eigen nieuwe locatie hebben betrokken. Peter begon bijna 12,5 jaar geleden voor zichzelf, op de locatie van het toenmalige Autobedrijf Keijzer op bedrijventerrein Legmeer. Al snel groeide Autobedrijf Koolhaas uit tot een begrip in de regio. Uitstekende kwaliteit, goede service en eerlijke prijzen waren daar de ingrediënten voor.

Groot hart

Maar ook bouwde Koolhaas snel een goede naam op omdat Peter een zeer ervaren rot in het vak is en al zijn hele werkzame leven een groot hart heeft voor zijn werk én zijn klanten. Hij is begonnen als monteur en was vervolgens bij diverse automerken actief en heeft een groot netwerk in autoland. ‘Ik heb overal met veel plezier gewerkt. Of nu het nu bij Mercedes of Mazda was, ik ben altijd overal op goede voet weg gegaan. Het was destijds spannend en een grote stap om voor mezelf te beginnen, maar achteraf had ik het veel eerder moeten doen,’ zegt Peter.

Zo’n twee jaar geleden volgde opnieuw een grote stap: een eigen, nieuwe locatie aan de De Loetenweg 12-D. ‘Ook dat had ik eerder moeten doen,’ lacht Peter, die op de nieuwe locatie klanten nog beter van dienst kan zijn. ‘We hebben meer ruimte en meer hoogte. Daardoor kunnen ook eigenaren van bestelbussen en campers goed bij ons terecht.’

Kitty legt uit dat Autobedrijf Koolhaas is aangesloten bij de landelijke organisatie Autovakmeester. Dat is een merk onafhankelijk netwerk van BOVAG garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen. ‘Goede service en kwaliteit zijn daardoor gegarandeerd,’ zegt ze. ‘Zo kan je bij ons klantenkaarten en mobiliteitspassen aanschaffen. Meer informatie daarover is op onze website te vinden. En we hebben vier ruime hybride werkplekken, met WiFi. Klanten kunnen in alle rust werkend wachten tot hun auto klaar is, natuurlijk met een kopje koffie.’

Brink trekhaken & Dakkoffer online

Bovendien is Autobedrijf Koolhaas montagepunt voor Brink trekhaken en Dakkoffer online. Rond vakantieperiodes weten inwoners uit de regio Koolhaas goed te vinden om een trekhaak te laten monteren, of een dakkoffer te huren. En er is nog meer goed nieuws: vanwege het 12,5 jarig jubileum komt Autobedrijf Koolhaas nog voor de zomer met diverse kortingsacties: houd daarvoor de website autobedrijfkoolhaas.nl in de gaten!

Autobedrijf Koolhaas
De Loetenweg 12-D
1187 WB Amstelveen
020 345 64 27
info@autobedrijfkoolhaas.nl
www.autobedrijfkoolhaas.nl

Deze advertorial verscheen eerder in de zomereditie van UithoornZ Magazine, nummer 13.


Meer nieuws

Algemeen 15 jul. 2024 13:31

Feestelijke ochtend voor diamanten bruidsparen

Uithoorn - Tien diamanten bruidsparen werden onlangs door burgemeester Pieter Heiliegers uitgenodigd voor een feestelijke ochtend om hun jubileum samen met hem te vieren. De paren stapten in de maanden januari tot en met juni 1964 in het huwelijksbootje.

Algemeen 9 jul. 2024 09:48

Uithoorn maakt beweeg- en ontmoetruimtes voor jong en oud

Uithoorn - De gemeenteraad heeft donderdag 27 juni ingestemd met het zogenaamde Programma BOSS, dat staat voor bewegen, ontmoeten, sporten en spelen. Het programma geeft de gemeente Uithoorn de gelegenheid om de huidige speelplekken voor kinderen tot 12 jaar in de gemeente Uithoorn te vervangen door beweeg- en ontmoetingsplekken voor alle doelgroepen tussen 0 en 100 jaar. 

Verkeer en vervoer 9 jul. 2024 09:45

Wethouder Jan Hazen neemt petitie buslijnen in ontvangst

Uithoorn - Woensdag 26 juni nam wethouder Jan Hazen van de gemeente Uithoorn, een petitie in ontvangst uit handen van initiatiefneemster Kimberley van Hattem. In de petitie – die 7.559 maal is getekend door bewoners in de regio Uithoorn/Amstelveen – werd opgeroepen om te onderzoeken wat de gevolgen zijn van het schrappen van de buslijnen 347, 348 en 358 voor Uithoorn, Amstelveen en omstreken.

Cultuur 8 jul. 2024 09:00

Kunst is geen kunstje voor Femke Kempes

De Kwakel - Het werk van Femke Kempkes is heel divers. Van beelden tot lichtkunst en installaties: ze maakt graag telkens wat anders. Haar werk laat zich niet vangen in één definitie. ‘Kunst is voor mij geen kunstje.’ Haar atelier ligt op een eiland aan de Banken in De Kwakel. Een oase van rust en groen, recht tegenover het kassengebied.

Algemeen 7 jul. 2024 09:00

Zorg voor echte keuzes bij participatie

Uithoorn - Participatie is de heilige graal voor gemeenten. Een participatietraject inrichten is echter niet zo makkelijk. Want waar heb je als inwoner nu echt wat over te zeggen, en waar liggen keuzes al vast? Het probleem ligt niet alleen bij de gemeente, soms wil de inwoner op de stoel van de raad gaan zitten of wordt het algemeen belang vergeten. Maar het begint wel bij de gemeente. Verwachtingsmanagement is belangrijk, evenals zorgvuldigheid. Dat blijkt maar weer tijdens de informatiebijeenkomst over de inrichting van twee Uithoornse pleinen.

Algemeen 6 jul. 2024 13:00

De tram komt eraan: alles over de Uithoornlijn (deel 3)

Uithoorn - De laatste loodjes zijn aangebroken, maar voor GVB is het nog even aanpoten. ‘Alle betrokken medewerkers op tijd opleiden, dat is voor ons de grootste uitdaging,’ aldus Paul Koert, unitmanager bij GVB. Koert en het projectteam zorgen er onder meer voor dat trambestuurders worden opgeleid. Een omvangrijke klus, die in februari is begonnen. ‘Naast onze vaste medewerkers gaat het ook om een pool van oproepkrachten.’