STUDIOJEROENDEJONG interieurontwerp logo
Tip!

STUDIOJEROENDEJONG interieurontwerp

Al bijna 30 jaar ontwerpen en realiseren wij interieurs waar mensen zich thuis voelen. Dat thuis voelen beperkt zich overigens niet tot woonruimten. Juist in zakelijke omgevingen bestaat er de wens om ook daar dat thuisgevoel te bewerkstelligen. STUDIOJEROENDEJONG gelooft dat een goed doordacht en inspirerende omgeving bijdraagt aan meer geluk en betere prestaties. Daarom spreken wij dan ook graag van waardevolle interieurs.

Een stevig fundament

Een waardevol interieur met ruimte voor prestatie ontwerp je niet van de ene op de andere dag. Wat je allereerst nodig hebt is een stevig fundament. Voor dat stevige fundament ontwikkelden wij een uniek oriëntatieprogramma. In dat oriëntatieprogramma gaan we met alle betrokkenen op een interactieve manier in gesprek om alle wensen, eisen en doelen in kaart te brengen.

Het beste van twee werelden

In 1992 opende STUDIOJEROENDEJONG voor het eerst de deuren. Onder een andere naam weliswaar. En op een andere locatie. Maar wat in al die jaren onveranderd is gebleven, is onze drive om bij elke nieuwe opdracht het beste van twee werelden samen te brengen: creativiteit en ratio.

We weten dat creativiteit alleen niet voldoende is maar dat ook de rationele kant ondervangen moet worden. Door het verbinden van creativiteit met deze rationele kant zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers ons meer dan alleen als interieurontwerpers ervaren.

Interieurs zijn belevingen en ervaringen

“Wij willen werken en wonen in ruimtes waar wij ons goed voelen, waarin wij, onze medewerkers, onze klanten en leveranciers geïnspireerd worden, waarin wij vooral gemak ervaren en waarin wij het leven, ons bedrijf en ons product intensief ‘live’ kunnen beleven”.

Meer weten over interieur ontwerp Uithoorn en omstreken?